Så kristdemokrater har mest sex, säger ni?

Nja. Två som röstar på kristdemokraterna har mycket sex.

Rplot02

Aftonbladet har köpt någon sorts undersökning om svenskarnas sexvanor. Hoppas det var en god investering; jag tror i alla fall den har genererat löpsedlar ett par dagar. Nu har turen kommit till politiska sympatier och sex. Data finns på United minds hemsida. Kristdemokraterna har alltså minst stickprovsstorlek, men hela två som uppgivit att de haft sex fler än femtio gånger de sista 30 dagarna. Sådana extrema värden kan dra iväg medelvärdet ganska ordentligt, som till exempel i Aftonbladets diagram, vilket därför är rätt missvisande.

4 reaktioner på ”Så kristdemokrater har mest sex, säger ni?

  1. Pingback: Mer om Aftonbladets sexundersökning | There is grandeur in this view of life

  2. Pingback: Öppna data, kunskap och #sverigeligger | There is grandeur in this view of life

Kommentarer är stängda.